اولین کمپ پژوهشی انجمن کتابداری و اطلاع رسانی شاخه خراسان
انجمن کتابداری و اطلاع رسانی شاخه خراسان با همکاری مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میکند:
انجمن کتابداری واطلاعرسانی ایران تشکل مردم نهادی است که جامعه کتابداری و اطلاعرسانی و نهادها و فرآیندهای مرتبط با آن شامل مراکز آموزشی و پژوهشی، انواع کتابخانهها، مراکز اسناد و آرشیوها و کتابداران، متخصصان و دانشجویان آن را نمایندگی میکند.
نخستین تشکل حرفهای کتابداران ایران در سال ۱۳۴۴ بلافاصله پس از آغاز آموزش کتابداری نوین در دانشگاه تهران با نام انجمن کتابداران ایران (اکتا) تأسیس شد. به رغم کوچکی جامعه دانشآموختگان کتابداری، اکتا درطول حیات ۱۵ سالهاش، برای توسعه آموزش کتابداری و غنای ادبیات رشته، کارهای زیادی انجام داد که شرح آنها مستند شده است.
در سال ۱۳۵۸ و پس از تحولات ناشی از انقلاب اسلامی ایران، تغییراتی در اساسنامه انجمن ایجاد شد و اساسنامه جدید در مجمع عمومی انجمن در شهریور ۱۳۵۸ به تصویب رسید. هدفهای انجمن در اساسنامه جدید عبارت بود از: ۱) حفظ شأن، موقعیت، امنیت شغلی، و حقوق حرفهای کتابداران ایران؛ ۲) حمایت از آزادی اندیشه، بیان، نوشتن، و خواندن، بر مبنای بیانیه کتابخانههای عمومی یونسکو؛ ۳) کمک به آموزش کتابداری و پیشبرد کتابداری نوین؛ ۴) آگاه کردن جامعه ایرانی از اهمیت نقش کتابخانهها و مراکز اسناد و کتابداران؛ و ۵) کمک به گسترش فرهنگ و علم. اساسنامه جدید همچنین تشکیل شورای انجمن کتابداران به جای هیأت مدیره را دربر داشت.
انجمن کتابداری و اطلاع رسانی شاخه خراسان با همکاری مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار میکند:
سخنرانی نشست آرشیوداری اسناد به مناسبت هفته پژوهش توسط سخنرانان: خانم دکتر الهه محبوب، خانم زهرا فاطمی مقدم و آقای
نشست تخصصی با موضوع: تحلیل محتوای مجله های علمی-پژوهشی قرآنی “روش های پژوهش” توسط دکتر سید مصطفی احمدزاده(استادیار ورئیس پژوهشکده
تمام حقوق محفوظ ومتعلق به انجمن کتابداری و اطلاعرسانی ایران است.